Artiesten

 

Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: Bloed, Zweet en Tranen is Ramon Beense veel geboekte zanger geworden. Hij heeft inmiddels een landelijke bekendheid opgebouwd als kwaliteitszanger van A kwaliteit.

RAMON BEENSE

ROEL VAN HAREN

Roel van Haren is “De Gooische Zanger”. Een ervaren allround zanger/entertainer die te boeken is voor elke gelegenheid. Door een uitgebreid repertoire en gevoel voor sfeer weet hij ieder feest op de juiste manier tot een succes te brengen!

Danny van den Braak

Danny is een zanger die het nedelands lied vertolkt

Liesbeth Vollebregt

Liesbeth Vollebregt is geboren op 10 november 1964 in het hartje van Amsterdam de Jordaan. 
Het zingen zat er op jongere leeftijd al in. 
Op school deed liesbeth mee aan een talentenjacht en ze haalde de eerste plaats 
zo is Liesbeth begonnen met zingen. 
in 1984 deed liesbeth mee aan bv Ron Brandsteder Showbizques en won de tweede plaats. 
Tien jaar later in 1994 deed Liesbeth Willeke Alberti na in de sound mix show. 
Ondertussen in 1999, kwam haar eerste CD uit met het mooie nummer (waarom,waarom,waarom). 
Toch wilde Liesbeth nog een keer mee doe aan een tv programma. Dat lukte haar ook, in 2004 deed Liesbeth mee aan 1000 sterren stralen van Frans Bauwer en behaalde daar de 5 plaats. 

Het doel is mensen entertainen met Roy's inc. grote passie: MUZIEK !!!. Maar niet zomaar muziek, het moet muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

muziek keuze van NL tot 70/80's

Jordy Heer

In 2007 deed Jordy o.a. een aantal grote optredings in Brabant, waaronder “ De Hollandse Hit Parade “ in de Raayberg m.m.v. Rene Schuurmans, Rob van Daal & Dries Roelvink.
Dit was een groot succes en werd dit het jaar daarop alleen maar meer succes. De Molenfeesten, Carnaval en natuurlijk als afsluiter van het jaar “ De Hollandse Hit Parade II “ in De Stoelenmat m.m.v. Vinzzent, Rob van Daal en Wolter Kroes.
In 2008 bracht Jordy ook zijn eerste cd-single uit “ Weet je nog wel “. Deze CD-Single kwam binnen bij de Verzoekparade van TV Oranje op nummer 3 en stroomde door naar nummer 1.

© 2013 by trm. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now